Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2011 14:14:56

Ministr Kalousek kalí vodu

Ministr Kalousek kalí vodu

Ministr Kalousek předvádí neuvěřitelné věci. Když jeho ministerstvo prohrálo arbitráž s ČSOB, namísto toho, aby hledal chyby ve svém vlastním úřadě, podává trestní oznámení na Zemanovu vládu.

To vše ve světle toho, co proběhlo v posledních třech letech během světové hospodářské krize, kdy vlády USA a Spojeného království znárodňovaly banky během víkendu způsobem velmi podobným operaci, která proběhla v roce 2000 v ČR s IPB a ještě nákladnějším způsobem pro daňového poplatníka. Napadením Zemanovy vlády, která uchránila naši zemi před hospodářským, politickým a morálním rozvratem, se snaží pan Kalousek odvést pozornost od velmi špatného výkonu Kalousko/Nečasovské vlády v posledních šesti měsících.

První věc, kterou by měl pan ministr Kalousek udělat, je konečně vyhodit z ministerstva financí pana Šnábla, svého poradce pro arbitráže, který je také pravomocně odsouzeným člověkem za daňové podvody. Mít takového člověka jako poradce ministra financí je výsměch úplně všemu. Navíc tento takzvaný „poradce“ řídí de facto odbor pro arbitráže.

Jan Mládek, stínový ministr financí za ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama